Toon filters
Sluit filters

Fewo "Burg Rothenklempenow"

Duitsland, Mecklenburg-Vorpommern, Süderholz/Golfpark Strelasund

  • Happy Home
Al vanaf:
€125,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fewo "Burg Rothenklempenow"

Vakantie direct naast de golfbaan in een comfortabele appartementen! Uw auto kunt u direct voor het huis laten staan en vanuit daar het moderne appartement op de begange grond via een eigen ingang betreden. Het appartement is perfect uitgerust voor een kortevakantie of golfvakanties.

De sleutels en uitgebreide informatie over de mogelijkheden van de talloze vakantie-activiteiten ontvangt u direct bij de receptie van het Golf Park. Dit is ook uw vaste aanspreekpunt tijdens uw verblijf. Verder hebt u ook de mogelijkheid om een hotelservice erbij te boeken. Vraag graag om advies.

De locatie ligt op ongeveer 30 minuten van het strand met veel mogelijkheden voor ontspanning of sportieve activiteiten. Hier kunt u niet alleen golfen, maar ook een wandeling na in de omliggende bossen maken, een fietstocht gaan maken of het wellness-aanbod van het naburige hotel (zwembad, sauna, stoombad, massage gebruiken. Er is ook restaurant, hier kunt u van de zonsondergang op het terras genieten.

Er zijn aanbiedingen speciaal voor golfers. U kunt ook vissen in rivieren en meren of gaan jagen. Elke dag proberen wij alles voor u mogelijk te maken. Welkom in een oase van rust, stilte, lichamelijke activiteit en toeristische aantrekkelijkheid.

Appartementen in hetzelfde huis: DMV626, 628, 629

2015 moet het hele jaar door met bouwactiviteiten rekening gehouden worden, deze kunnen in de directe omgeving van het huis zijn.

Minivakantie (vanaf 2 nachten!) en aankomst op elke dag mogelijk het hele jaar door!

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design